Je bekijkt de reis...

a
A
8 april 2015 09:24 | Door: Henk van Noort
Ha Yvonne en Ron,
Gaaf... Las Vegas ... ik noem het altijd het Disney Park voor volwassen. Ik ben benieuwd of jullie naar een show gaan en welke. Vrienden van ons waren er vorig jaar en die zijn naar een show van Olivia Newton John (jaja Sandy uit Grease) geweest. Inmiddels al wat op leeftijd. Maar ze swingt nog steeds. Kijk maar naar het volgende filmpje op Youtube https://youtu.be/WvOWox2o5cU.
Veel plezier weer!
Henk
8 april 2015 23:22 | Door: Harry
Hallo Yvon en Ron,
Het is nu bij ons 11uur 's avonds en we hebben zojuist het reisverslag gelezen en zagen dat jullie ook vandaag weer veel natuurschoon hebben gezien. Trouwens Yvon mijn geschiedeniskennis wordt zo door jou aardig aangevuld. Het einddoel San Francisco komt al aardig dichtbij maar eerst nog naar Las Vegas zag ik. Misschien kunnen jullie daar nog 'n gokje wagen en verdien je de extra kilometers of de hele reissom terug. Zou niet verkeerd zijn! We zijn benieuwd of jullie langs de kust naar San Francisco rijden of dat er een andere route gepland is. Hopelijk wordt het weer wat warmer voor de verdere reis.
Nou wij gaan nu slapen, jullie moeten nog even wachten voordat je naar bed kunt!
Groeten van Harry en Ali