Van Las Vegas naar Los Angeles
Blijf op de hoogte en volg Yvonne
11 April 2015 | Verenigde Staten, Los Angeles
We hadden kaartjes voor een motown show van een Australische groep genaamd " human nature". Toen ze opkwamen moesten we even wennen, want 4 blanke mannen die motown gaan zingen is toch vreemd. Maar ik moet je zeggen, ze waren geweldig!! Ze konden enorm goed zingen en dansen en de energie straalde ervan af. Nummers als "ain't no mountainhigh enough, reach out en stop in the name of love" kwamen allemaal aan bod. Ook nummers van de Jakson five zongen ze geweldig. Het publiek zong ook bijna alles mee. Na de show zag ik in het hotel opeens de oud 3 voudig wereldkampioen boksen Mike Tyson staan. Ik hoorde een medewerkster van het hotel vragen of ze met hem op de foto mocht. Toen ik dat ook vroeg hoorde ik zijn manager zeggen: no more pictures!! Ik heb toen toch nog snel een foto van hem genomen. Helaas staat wel de medewerkster van het hotel naast hem. Wel bijzonder om zo'n beroemdheid van heel dichtbij te zien. Ik las dat hij zeker 400 miljoen dollar heeft verdiend in de tijd dat hij bokste maar dat hij door het gat in zijn hand zelfs in de schulden is gekomen. Ook beet hij ooit een stuk uit het oor van zijn tegenstander. Een agressief mannetje dus. Vanmorgen zijn we weer vertrokken uit Las Vegas en richting kust gereden. We staan nu op een camping in Pomona, een voorstadje van Los Angeles. Vanavond zullen we de route voor de komende dagen verder uitstippelen. Het zal waarschijnlijk de mooie kustweg worden richting San Fransisco. Tot morgen. Yvon
11 April 2015 - 12:36
Michael Steffens:
Hoi luitjes,
Net al jullie verslagen achter elkaar gelezen en dat leest als een jongensboek. Mooie verhalen, veel belevenissen en ja, natuurlijk veel gesprekken met vreemden.
Jullie verslagen maakt mij echt weer verlangen naar de gekte die USA heet.
Nog heel veel plezier en vergeet niet een bezoekje te brengen aan het Hearst castle langs de prachtige kustweg, over gekte gesproken.